DESA CILEMBU

Hariring Kuring

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
Assalam'muallaiqum.Wr.Wb...Sampurasun...Rampes.
Ubi Cilembu, Sekali-kali ijinkanlah orang desa ini ngahariring, mengungkapkan perasaan hati yang paling dalam........silahkan disimak, tidak lupa dipersilahkan juga untuk menikmati hidangan Ubi 'madu' Cilembu plus Kopi pahitnya.
Hariring Kuring

Hariring Kuring
duka anjen kamana.........
kuring nanya ka peuting......jawabna teuing
kuring nanya ka beurang tembalna duka...
kuring nanya langit angger gogodeg
sugan nanya ka awan,....teu terang cenah
bulan ......
mun anjeun panggih jeung anjeuna 
pang bejakeun...kuring sono
hayang panggih sok sanajan na impian
peuting
mun anjeun deukeut jeung anjeuna
pang hariringkeun 
tembang lila lagu cinta
sangkan anjeuna ngarasa..
aya haliwir asih nu dibawa angin peuting


Hariring Kuring
Enter your email address to get update from DESA CILEMBU.
Print PDF
Next
« Prev Post
Previous
Next Post »

16 komentar

Hadir pagi ini untuk support.
Semoga tambah sukses Desa Cilembu .

Balas

Bulan bejakeun kuring kangen ka anjeuna,hihi.
Behna mah si Akang pinter ngaharirirng.
Nuhun tos sharing,wilujeng kengen sareng ngeblog bae,salam kawilujengan.

Balas

aya ku endah dihariringan ku salira.. salam kang

Balas

ceuk Ebiet G Ade oge kedah naros ka rumput yang bergoyang kang..

mantap pisan euy ngahariringna, mun di lagukaen kumahanya kang?

Balas

amin,tengkyu suportnya dan do'anya kang sundul

Balas

kangen ka Laras, lami teu nonghol kadieu...:o)

haturnuhun do'a lan silaturahmina, salam sehat selalu

Balas

hehee...komo mun akang nu ngahariring bakal ti jeledug geura sakabeh nu dihariringan ku akang mah.
nuhun tos sindang, lawas tilawas teu katingali, sok hariwang mun teu aya kabar teh da....

salam sehat selalu

Balas

hehee...mun dilagukeun mulaina di konci Ge minor, C7, De minor, F....wkwkwk.

haturnuhun salam wik'end kang

Balas

aduuuh bahasana meni sae kitu,
pas kanggo jalmi nu nuju sono ka anjeunna.. hehe

Balas

xixii...eta oge kenging nga'gilek gilek hehee...

haturnuhun kasumpinganna.

Balas

yuhui....mantep sesorean melaras lirik ini..

Balas

Maaf gan emang ngahariring apa yaa? hehe mungkin diderah ane jarang terdengar..

dan oya mana nih ubi mdu manis ama kopinya. heheh

Balas

tah kang tinggal dikasih nada deh...wkwk

Balas

ngahariring kira-kira "ngedumel tapi ada nadanya, berirama gituh deh...wkwk"

loh...kan tadi dimeja....(sambil melirik kekantong plastik dideket Kini AKu Tau...hehehe

Balas

hebat gening nya si akang tiasa ngahariring,panya teh hetty koes enang we nu tiasa ngahariring teh.
ngiringan atuh ah,sipp kang buaya sunda budaya urang.

hatur nuhun
wilujeung leuleuson

Balas

weis cilembu tea atuh...wkwkwk

sami-sami kang, mugi malming ayeuna mah aya nu ngarencangan...:o)

Balas

Copyright © 2008 - DESA CILEMBU | Privacy Policy | Disclaimer | About | Created by Kompi ajaib - Powered by Blogger