Hariring Kuring

Hariring Kuring

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
Assalam'muallaiqum.Wr.Wb...Sampurasun...Rampes.
Ubi Cilembu, Sekali-kali ijinkanlah orang desa ini ngahariring, mengungkapkan perasaan hati yang paling dalam........silahkan disimak, tidak lupa dipersilahkan juga untuk menikmati hidangan Ubi 'madu' Cilembu plus Kopi pahitnya.
Hariring Kuring

Hariring Kuring
duka anjen kamana.........
kuring nanya ka peuting......jawabna teuing
kuring nanya ka beurang tembalna duka...
kuring nanya langit angger gogodeg
sugan nanya ka awan,....teu terang cenah
bulan ......
mun anjeun panggih jeung anjeuna 
pang bejakeun...kuring sono
hayang panggih sok sanajan na impian
peuting
mun anjeun deukeut jeung anjeuna
pang hariringkeun 
tembang lila lagu cinta
sangkan anjeuna ngarasa..
aya haliwir asih nu dibawa angin peuting


Hariring Kuring

Share this:

Related Posts

You Might Also Like:

Add your comment Hide comment

Disqus Comments