logo

Hariring Kuring

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
Assalam'muallaiqum.Wr.Wb...Sampurasun...Rampes.
Ubi Cilembu, Sekali-kali ijinkanlah orang desa ini ngahariring, mengungkapkan perasaan hati yang paling dalam........silahkan disimak, tidak lupa dipersilahkan juga untuk menikmati hidangan Ubi 'madu' Cilembu plus Kopi pahitnya.
Hariring Kuring

Hariring Kuring
duka anjen kamana.........
kuring nanya ka peuting......jawabna teuing
kuring nanya ka beurang tembalna duka...
kuring nanya langit angger gogodeg
sugan nanya ka awan,....teu terang cenah
bulan ......
mun anjeun panggih jeung anjeuna 
pang bejakeun...kuring sono
hayang panggih sok sanajan na impian
peuting
mun anjeun deukeut jeung anjeuna
pang hariringkeun 
tembang lila lagu cinta
sangkan anjeuna ngarasa..
aya haliwir asih nu dibawa angin peuting


Hariring Kuring
Enter your email address to get update from DESA CILEMBU.
Print PDF
ARTIKEL TERKAIT : data-matched-content-ui-type="text_card" data-matched-content-rows-num="4" data-matched-content-columns-num="1"
Tulisanmu ingin dibayar? Kirim artikelmu ke: troyalfawaz@gmail.com
Ganti kemasan produk Anda dengan KERANJANG KEMASAN BAMBU, Tersedia juga CHOPSTICK BAMBOO / SUMPIT BAMBU. Lihat GRATIS
NOTES: Jika Kolom Komentar Nggak Terbuka, Harap Muat Ulang Halaman ini
Next
« Prev Post
Previous
Next Post »
Copyright © 2008 - DESA CILEMBU | Privacy Policy | Disclaimer | About | DMCA.com Protection Status | Created by Kompi ajaib - Powered by Blogger