Kabayan Gelo

Kabayan Gelo

Kabayan Gelo sugan mah ah

Iteung.....3 x
Kamana atuh kamana
kaman kudu neangan...
Piraku lali...piraku..piraku lali ka akang
Piraku tega ninggalkeun
Akang mah bingung nyorangan
Atuh dimana duh  iteung akang hariwang

Dimana iteung..dimana, dimana teuing di mendi
Naha beut miang nyorangan
Kabayan GeloMiang kadungsang-dungsang
Naha bet luas ninggalkeun
Iteung teu puguh raratan
Atuh di mana duh iteung, matak honcewang.

Reff.
Kapan jangji moal pa-anggang
Babarengan hirup di kampung
Kampung hirup pangbalikan dunya urang....panineungan

Kapan jangji mareng masarakan 
Moal ingkah balilahan
Leumah endah hejo lembok pangrereuhan...duh wasuh'na
iite....eung...3X

Mendingan nyanyinya sambil nonton videonya, supaya suaranya ngga pals gituh ih.
Play Video
×
Sugan Gelo ci mamang mah mereuenan ah
Lanjutkan menghibur dirinya ke kabayan naik Bus wey


Anda tentu ingin mendapatkan US$, bergabunglah bersama saya di media sosial Tsu, ...GRATIS...
klik link: https://www.tsu.co/MangLembu

Share this:

Related Posts

You Might Also Like:

Add your comment Hide comment

Disqus Comments