Singset Alami Anti Luar Negeri ala Nyong


Singset Alami Anti Luar Negeri ala Nyong ~ Suara kukuruyuk ayam sing kadowen marengaken perjalananne mbok Sumini.
Kie Caritane:
Jenenge nyong Sumini umure 55 tahun, anake nyong loro, nyong kerjo dadi tukang jamu gendong wis selawe tahun
Awale nyong sinawu sekang wong Solo, rong dina langsung pisah.
Nyong kerja koyo kie merga kepengen merga kepengen dewek...dudu mergo kepokso....
Pas kerja nyong ngenggo klambi kebaya..nyong rasa kepenak nganggo kowe mergo wis dadi tenger tukang jamu gendong...
Menurute nyong ora cocok dudu nganggo klambi kebaya.
Ingin Singset Alami Anti Luar Negeri ala Nyong, silahken di klik Play Video nya

Nyong mulai ngolah jamu jam telu esok, mangkat dodol jam nenem teka ning jam sepuluh esuk...
Batine nyong sedino seket ewu perak, sepertelu sekang adole..
Cukup kanggo nyukupi kebutuhan sedino-dino...
Nyong ora niat pindah propesi merga paktor umur
Arep kepriwe maning...nyong wis tresna karo gawean iki.....

Alhamdulillah...tekan siki ajen akeh wong sing minat tuku jamu gendonge nyong, senajan wis akeh minuman sing lebih enak tur modern...tapine wong-wong ajen setia karo jamu gendonge nyong...
Nyong urung bisa nuranaken bakate nyong maring anak-anake nyong kin bisa gawe jamu gendong.....

Singset Alami Anti Luar Negeri ala Nyong pasti berguna khususnya untuk yang Badannya ndut
Reaksi:

Related Posts:

You Might Also Like:

Comment Policy: Silahkan tuliskan komentar Anda yang sesuai dengan topik postingan halaman ini. BAGI PENGGUNA MOBILE, KLIK What do you think? atau dimana saja pada halaman disqus JIKA HALAMAN DISQUS TIDAK TERBUKA SEMPURNA .
Buka Komentar
© 2017 DESA CILEMBU - Template Created by goomsite - Proudly powered by Blogger